Plingerea avocatilor din Baroul Suceava-Biroul Radauti la instigarea doamnei av.Dumitraschevici Despina,solutionat in Parchetul Radauti de sotul concu


Miza: - dosar nr.18.180/245/2005 - Judecatoria Iasi - sectia penala
Scurt istoric:
In anul 2004 un grup de avocati din Baroul Suceava-Biroul Radauti sub conducerea si l-a instigarea avocatei Dumitraschevici Despina Elena si sotia concubina a procurorului Popescu Viorel,astazi avocat,mama numitului Cretu Cristian si el avocat,s-au folosit de o femeie bolnava psihic din Radauti pe nume Prelipcean Ana ,instigind-o sa-l reclame pe Halip Traian Ioan ca a inselat-o,ca practica ilegal avocatura,ca a inselat mai multi oameni,ca s-a dat drept inspector OPC si a controlat mai multe magazine,ca si-a insusit anumite functii care nu era in drept sa l-e foloseasca incasind sute de milioane de lei etc. Nimic mai fals!
Dumitraschevici Despina Elena si colegii avocati instigati l-au reclamat la rindul lor pe Halip Traian de toate pacatele radautiului iar sotul lui Despina procurorul Popescu Viorel l-a anchetat si l-a trimis in judecata.O familie nu-i asa ?-si ce daca !!!
In mod abuziv fosta judecatoare Irimescu Alexandrina acum avocata a desfiintat Rezolutia de NUP a lui Halip si a dispus Inceperea Urmaririi Penale fata de acesta ca doar trebuia aparata clientela locala din institutiile statului platita din bani publici si criticata vehement de Halip.
Dosarul a fost stramutat la Judecatoria Iasi-Sectia penala care s-a judecat la fond si a ramas in pronuntare aminata la data de 11.03.2010.
Spatele lui Cretu Cristian
- POLITIA,PARCHETUL SI JUDECATORIA RADAUTI
- Ziarul"OBIECTIV DE SUCEAVA"
HALIP TRAIAN ,M-am bazat pe integritatea judecatorilor,pe cinste,corectitudine si adevar dar si pe:
- CONSTITUTIA ROMANIEI
- UNIUNE EUROPEANA - CONVENTIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI
In ciuda probelor existente la dosar si in mod dubios Halip Traian Ioan a fost condamnat.
In prezent dosarul nr.18180/245/2005 a fost solutionat de Tribunalul Iasi si ramas in pronuntare aminata,rezultat asteptat cu sufletul la gura de cei interesati lesne de a l-i s-e afla identitatea.