DESPRE FAPTA DE LOVIRE A AVOCATULUI CRETU CRISTIAN DIN BAROUL SUCEAVA-BIROUL RADAUTI


Dosar nr.7312/285/2009 reinregistrat sub nr.2920/285/2010 -Judecatoria Radauti
Halip Traian Ioan
-Aparator al Drepturilor Omului in
Fundatia"STEFAN CEL MARE" Voivodeasa, com. Sucevita, Jud.Suceava, Romania
SCURT ISTORIC:
La data de 13.06.2006 pe holul Judecatoriei Radauti, luptatorul avocatul Cretu Cristian m-a lovit foarte puternic pe la spate cu virful pantofului in gamba de la piciorul sting fara ca eu sa-i fi spus ceva.
In anul 2006 dupa mai multe termene de judecata in Judecatoria Radauti, in timp ce Cretu Cristian era dovedit ca faptuitor, judecatoarea Pipirigeanu Rahila a scos dosarul de pe rol si l-a trimis la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Suceava pentru cercetari, conform noilor reglementari procedurale privind calitatea persoanei.
Cauza a fost repatizata spre competenta solutionare ( ??????????) procuroarei (pe atunci) Iacob Nicoleta care cu osteneala si printr-un talent profesional desavirsift,alsificind adevarul ,l-a transformat pe infractorul avocat Cretu Cristian in victima iar eu Halip Traian cel lovit de avocat, transformat in inculpat.
Cu maxima nerusinare am fost trimis in judecata prin rechizitoriul mincinos al procurorului Chiochiu Catalin de la parchetul Radauti .
Dosarul este inregistrat sub nr.7312/285/2009 cu al doilea termen de judecata la data de 12.04.2010.
In dovedirea vinovatiei mele avocatul Cretu Cristian a folosit in calitate de martori doua femei in virsta de peste 75 de ani in persoana numitelor Bodirlau Elisaveta din orasul Vicovu de Sus, str.Ulita Laurei, nr.11, jud.Suceava si vestita martora mincinoasa Rotari Zenovia (in prezent decedata)din municipiul Radauti, str. Granicerului, nr.4, jud. Suceava, nascuta in comuna Sucevita, satul Voivodeasa, jud. Suceava.
De retinut (a fost)faptul ca cei care aveau nevoie de un martor mincinos puteau apela cu incredere la Rotari Zenovia care putea fi gasita pe holul Judecatoriei Radauti acostind persoane cu probleme in justitie recomandindu-le familia de avocati Dumitraschevici Despina si fiul acesteia Cretu Cristian, aflati in criza de clienti oferindu-se si ca martor daca clientii aveau nevoie.Dumnezeu sa o oerte !!!
Miza dosarului:
- salvarea functiei de avocat a lui Cretu Cristian
Portret de avocat - Cretu Cr
istian din Baroul Suceava, Biroul Radauti
In opinia mea, eu Halip Traian Ioan consider ca acest avocat este un diletant, creaza presiuni emotionale in randul persoanelor cu care intra in contact (politisti, avocati, procurori, judecatori, etc. ), este un creator si exportator de minciuna, confiscand si violand adevarul in orice situatie. Ceea ce conteaza la acest individ este doar marimea onorariului, indiferent de mijloace, inclusiv mistificari, trafic de influenta si lovituri sub centura, fara sa tina cont ca se afla sub un greu juramant de constiinta si o misie sfanta. Obiectivul lui principal nu mai este acela de a se apropia de adevar, ci de a-l maslui, iar meseria lui e cantarita cu valorile pietei, ale profitului, legalizand marsavia si ridicand puterea banului la rang de adevar. Ce nu stie acest avocat este faptul ca a devenit o persoana insuportabila chiar in randul colegilor lui avocati, a magistratilor puternici si incoruptibili, in ochii justitiabililor considerandu-se o persoana aparata si protejata de politia, parchetele si instantele sucevene. Acest individ nu face altceva decat sa absolutizeze cinismul, superficialitatea, ipocrizia si iezuitismul.
Avocatul Cretu Cristian este o persoana certata cu legea, imorala si nedemna de a fi avocat!






























































































































Avand un spate tare in politie, parchet si intantele de judecata,alte zeci de plangeri indreptate impotriva av. Cretu Cristian au fost solutionate de politie, parchet si instantele de judecata favorabil prin solutia de N.U.P., iar justitiabilii au fost vitregiti de adevar.

Nesimtire ?
Halip Traian Ioan - la plangerea numitului av. Cretu Cristian am fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti pentru savarsirea infractiunii de denunt calomnios deoarece in numele Fundatiei "Stefan cel Mare" Voievodeasa, a membrilor nostri si a mea personala am formulat mai multe plangeri institutiilor statului.Dosarul este inregistrat sub numarul 2065/285/2010 reinregistrat sub nr.6781/285/2010 a Judecatoriei Radauti, in curs de solutionare.


Martori oculari care l-au vazut pe Cretu Cristian cind m-a lovit.
Mitric Viorel -



Georgescu Ilie -



Calancea Ana -



In curand declaratia numitei Calancea Ana data in fata judecatorului.

Certificat medico-legal
- Halip Traian Ioan