HALUCINANT

Dosarul nr.2920/285/2010 a Judecatoriei Radauti solutionat pe fond de curajoasa judecatoare Prandea Daniela,la Recursul formulat de asa-zisa parte vatamata Creu Cristian si a Parchetului Radauti Tribunalul Suceava -Sectia penala, completul de judecata compus din:
APARASCHIVEI ADRIAN Judecator Presedinte,
BRUMA IULIANA DOINA judecator,
CODREAN GHEORGHE judecator,
SARGAN LOREDANA GABRIELA grefier,
MARTIN CARMEN GABRIELA procuror.
M-a condamnat!
Prin Decizia nr.624 din 10/12/2010 au hotarit,
Condamna inculpatul Halip Traian Ioan la o pedeapsa de 5000 lei amenda penala pentru savirsirea infractiuni de lovire sau alte violente si atrage atentia inculpatului ( art.63 (1) Cp ) privind inlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa inchisorii.
Obliga inculpatul la plata sumei de 500 lei catre stat cu titlul de cheltuieli judiciare.
Dupa lecturarea probelor expuse mai sus,invitam opinia publica nationala si internationala sa aprecieze modul preferential in care instantele sucevene judeca anumite castegorii de cetateni.
Suntem absolut stupefiati de modul de solutionare al acestui caz de catre judecatorii Tribunalului Suceava-Sectia penala.
Fundatia"STEFAN CEL MARE"Voivodeasa
Punct de vedere
In opinia noastra si nu numai,acesti judecatori au avut o atitudine de grava neglijenta privind continutul dosarului si au interpretat cu rea credinta toate probele existente la dosar depasind orice cadru legal.
In aceiasi opinie,consideram ca recursul Parchetului de pe linga Judecatoria Radauti motivat si semnat de procurorul Chichiu Catalin si Prim procurorul Damu Viorel depaseste limita normalului prin falsificarea adevarului,interpretarea eronata si intentionat confuza a probelor dar mei ales efortul acestor procurori de al apara si proteja pe avocatul infractor Cretu Cristian.
Datorita volumul enorm de minciuna a procurorilor si a avocatului Cretu Cristian decizia judecatorilor suceveni este o bataie de joc la adresa bunului simt juridic.
Consiliul Director
PRIMARIA MUNICIPIULUI RADAUTI-JUD.SUCEAVA
In sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Radauti din data de 16/12/2010 s-a discutat Proiectul de hotarire privind inchirierea camerei nr.9 din imobilul situat in municipiul Radauti,str.Piata Unirii nr.67,et.I,catre Fundatia"Stefan cel Mare"Voivodeasa,Comuna Sucevita iar plenul a
HOTARIT
Proictul de hotarire a fost aprobat cu unanimitate de voturi.
Cu aceasta ocazie Consiliul Director , membri si simpatizantii organizatiei noastre multumeste tuturor consilierilor locali din municipiul Radauti,jud.Suceava pentru solutia inteleapta pronuntata.
Primarul municipiului Radauti Olarean Aurel refuza punerea in aplicare a hotaririi Consiliului local falsificind-ui cuprinsul si intelesul dat.
Pentru aceste motive primarul Olarean Aurel,secretarul Herghelegiu Haralambie s.a. sunt cercetati(protejati)in dosarul penal nr.1144/P/2011 a Parchetului Radauti,Jud.Suceava pentru comiterea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale si fals intelectual prev.si pedepsite de art.288 al.2 si art.289 al.1 Cod penal.