INSTITUTII PUBLICE OSTILE FUNDATIEI STEFAN CEL MARE VOIVODEASA

PRIMARIA MUNICIPIULUI RADAUTI
JUDETUL SUCEAVA - ROMANIA
PRIMAR - OLAREAN AUREL-PDL
- evacuare abuziva-

PRIMARIA MUNICIPIULUI RADAUTI-JUD.SUCEAVA
In sedinta ordinara a Consiliului Local al Municipiului Radauti din data de 16/12/2010 s-a discutat Proiectul de hotarire privind inchirierea camerei nr.9 din imobilul situat in municipiul Radauti, str. Piata Unirii nr. 67, et.I, catre Fundatia "Stefan cel Mare" Voivodeasa, Comuna Sucevita iar plenul a
HOTARIT

Proictul de hotarire a fost aprobat cu unanimitate de voturi.
Cu aceasta ocazie Consiliul Director , membrii si simpatizantii organizatiei noastre multumesc tuturor consilierilor locali din municipiul Radauti, jud. Suceava pentru solutia inteleapta pronuntata.
POLITIA MUNICIPIULUI RADAUTI,SUCEAVA
BIROUL CERCETARI PENALE
COMISAR - POTOROACA DORU Ds.3305/P/2008
SINSPECTOR - BESLIU ANDREI
- cercetare penala abuziva a lui Halip Traian
INSPECTOR - LEMNARIU GHEORGHE
- cercetare abuziva a lui Halip Traian in dosarul penal nr. P/9271 din data de 23.06.2009

PARCHETUL DE PE LINGA JUDECATORIA RADAUTI,JUD.SUCEAVA
PRIM PROCUROR - DAMU VIOREL
-un dusman inversunat al Fundatiei"STEFAN CEL MARE"Voivodeasa si al reprezentantilor acesteia.
PROCUROR - CHIOCHIU CATALIN
-la anchetat abuziv pe Halip Traian acesta in data de 13.06.2006 fiind violent lovit de avocatul Cretu Cristian,transformat de Parchetul Radauti in inculpat incalcindu-i-se toate drepturile si garantiile procesuale prevazute de legea penala si trimis in judecata Ds.3305/P/2008.Din inculpat avocatul Cretu Cristian devine victima cu ajutorul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Suceava,autoare procuroarea Iacob Nicoleta.

JUDECATORIA RADAUTI,JUD.SUCEAVA
JUDECATOR - POSTELNICU GABRIELA
- dusman inversunat al Fundatiei"Stefan cel Mare"Voivodeasa,
- l-a judecat si condamnat in mod abuziv pe Halip Traian in favoarea avocatului Cretu Cristian Ds.439/2005 a Judecatoriei Radauti,Jud.Suceava.Sentinta penala pronuntata in acest dosar a stat la baza falsificarii fisei de cazier a lui Halip Traian iar cazierul falsificat a fost folosit in mai multe dosare si Halip Traian condamnat.
JUDECATOR - SIRGHIE GABRIEL-MARIUS
Dupa 4 ani de hartuieli in Parchet si judecatoria Radauti magistratul il condamna pe Halip Traian Ioan l-a 1 an inchisoare cu suspendare in dosarul nr.6781/285/2010,art.259 alin. 1 Cp in favoarea lui Cretu Cristian pentru denunt calomnios ???. Probe??????????,pile,relatii,influienta,interese s-au obligatii profesionale !Solutia a fost atacata l-a instanta superioara de control judiciar
JUDECATORUL - COSOVAN MIHAI
In dosarul nr.2920/285/2010, l-a data de 10.12.2010 Halip Traian a fost condamnat de Tribunalul Suceava-Sectia penala l-a o amenda penala de 5000 lei in favoarea infractorului Cretu Cristian care, pe scarile judecatoriei Radauti l-a lovit pe Halip pe l-a spate cu virful pantofului in gamba de l-a piciorul sting.
In dosarul nr.4497/205/2011 judecatorul Cosovan Mihai l-a data de 13.12.2011 transforma amenda penala in doua luni inchisoare pentru Halip Traian.
Solutia poate fi atacata l-a instanta superioara de control judiciar.

BAROUL SUCEAVA

Colegiul de avocati Radauti,Jud.Suceava
Av.DUMITRASCHEVICI POPESCU DESPINA-ELENA,fiul acesteia
Av.CRETU CRISTIAN si
Av.POPESCU VIOREL fost procuror la Parchetul Radauti
Av.IRIMESCU ALEXANDRINA
Av.MIRON STELIA
Av.FILIPIUC GAVRIL
AV.FILIPIUC EUFROZINA
Av.TORAC GABRIELA
-la data de 04 octombrie 2004 un numar de 12 avocati,instigati de Dumitraschevici Despina Elena si de Miron Steliana sotia Executorului Judecatoresc Miron Catalin, au semnat o plingere penala impotriva lui Halip Traian prin care i-l acuzau de savirsirea mai multor infractiuni respectiv:
- inselaciune art.215 cp,fals in declaratii art.292 cp,evaziune fiscala art.1 din Legea nr.87/1994,art.1 al. 2 si art.11 din Legea 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.
Acestia nu au depus absolut nici o proba in sustinerea acuzatiilor aduse lui Halip decit declaratiile stupefiante,aberante,diletante si delirante a semnatarilor .
Nici pina astazi acuzatiile aduse impotriva lui Halip Traian nu au fost sustinute in nici un fel ci doar presiuni asupra judecatorilor pentru al condamna mergind pina acolo cind aceia-si avocati(nu toti)au mers pina intr-acolo incit au facut tot ce lea stat in putinta pentru a-i falsifica si Cazierul care a fost trimis la Juedecatoria Iasi pentru a-i schimba incadrarea juridica si a-l condamna.
Pentru a da greutate acuzatiilor,120 de membrii ai fundatiei au fost cercetati abuziv,treziti noaptea tirziu de paznicii din comune si amenintati cu represalii daca nu merg sa dea o declaratie la Politia Radauti.
Un numar de 12 persoane au cedat fiind apoi folosite de anchetatori impotriva lui Halip.
Anchetati si ingroziti au fost si unii membrii ai Fundatiei Stefan cel Mare Voivodeasa in Politia Comunei Arbore sub comanda politistilor Chifan Dumitru(Misu) si a fratelui acestuia actualmente la Serviciul circulatiei din Politia Radauti,a domnului Agent sef principal de politie Sbiera Dumitru si a celui ce a ingrozit radautiul Comisarul de trista amintire Nicolau Eugen,o catastrofa in domeniu la vremea respectiva si pina la pensionare.
Pentru a putea fi trimis in judecata avocata Irimescu Alexandrina,pe atunci judecatoare in Judecatoria Radauti s-a folosit de o femeie bolnava psihic din Radauti,pe nume Prelipcean Ana care, o implora pe judecatoare sa inteleaga ca ea nu are nimic cu mine si nu ia m-a reclamat(vezi caseta din timpul sedintei de judecata)pentru ca Halip ma ajutat.
Chiar si cu datele bietei femei falsificate Irimescu Alexandrina m-a trimis in urmarire penala in dosar nr.2647/P/2004, efectuata de Popescu Viorel in cel mai perfid mod securist.
Pentru dezinformarea publicului clanurile de avocati reprezentate de av.Cretu Cristian (autorul articolului de ziar din Obiectiv de Suceava)au redactat doua materiale pentru presa(vezi articolul Tribunul Dreptatii Halip din Radauti a fost arestat din februarie 2005 sau cauta pe internet traian halip )respectiv pentru fituica suceveana"Obiectiv de Suceava care fara sa verifice informatiile primite spre deliciul functionarilor din istitutiile radautene (politie,avocati,parchet si judecatorie)a publicat materialul demonstrind ca este o arma in favoarea Mafiei Locale.
Toate acuzatiile au fost demontate de Halip Traian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu